Неделя, 26 Януари 2020

ndt banner2

Неделя, 26 Януари 2020
Точат ножа на Гибона

Точат ножа на Гибона

Част от ръководството на федерацията иска нов селекционер на националния отбор

Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов най-вероятно ще бъде уволенен след края на мачовоте от Световната лига. Причина е трагичното представяне на нашите до този момент в турнира, което засили настроенията срещу Гибонва сред членовете на федерацията.

България загуби първите си шест мача от Световната лига и e пред сериозната опасност да изпадне във втората дивизия на състезанието. В пследните си три мача волейболистите ни играят в САЩ срещу домакините, Русия и Австралия.

Поради тази причина част от управниците на родния волейбол искат смяната на Гибона след края на лигата. Най-много за подобни мерки натиска новоизбраният генерален секратар на федерацията Владимир Николов. Според слуховете бившият капитан на България от известно време не е в добри отношения с Гибона. В подкрепа на Николов най-вероятно ще застанат близнаците Георги и Валентин Братоеви. Бившите национали през последната година и половина са в конфликт с Константинов.

След края на Световната лига Управителния съвет на федерацията ще се събере на извънредно заседание и ще реши съдбата на Константинов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner