"Маринела" размаза "Радисън" и "Кристал Палас"

"Маринела" размаза "Радисън" и "Кристал Палас"

Ясни четвъртфиналистите за Купата на хотелиерите

Футболният екип на хотел "Маринела" безапелационно победи конкурентите си от хотелите "Радисън" и хотел "Кристал палас" на футболния турнир „Купа на хотелиерите“.

Хората от Лозенец надделяха над "Радисън" с резултат 2:1, а над "Кристал палас" екипът на "Маринела" спечели с чудовищното 4:0.

Първият ден от турнира определи и осемте участника на четвъртфиналите. Това са отборите на „Маринела“, „Радисън“, „Новотел“, „Парк Ин“, „Метрополитън“, „Хилтън“, „Експо“ и „Арена ди Сердика“. Надпреварата на хотелиерите се провежда днес и утре (13 и 14 май) на изкуствените игрища до стадион „Академик“ в София.

Всичките 12 участника бяха разделени в четири групи по три отбора. Първите два тима от всяка група се класираха за четвъртфиналите, които ще се играят утре. Победителите от тях ще се изправят в полуфинални сблъсъци, а след това предстоят финал и мач за третото място.

Бойко Манев - един от топ мениджърите в хотелиерството в България, разкри, че са подготвени купи и по 15 медала за призьорите от първото издание на турнира на хотелиерите.

NBOX.BG

Оставете коментар