Петък, 18 Януари 2019
Петък, 18 Януари 2019

ЕКСКЛУЗИВНО В NBOX.BG: Престъпна група от Бали заплаши всички българи на острова заради наш "картаджия". Един българин е отвлечен!

ЕКСКЛУЗИВНО В NBOX.BG: Престъпна група от Бали заплаши всички българи на острова заради наш "картаджия". Един българин е отвлечен!

В клип публикуван в Инстаграм местните ганстери се заканват на българите Николай и Стоян, искат откуп за отвлечения нашенец (ВИДЕО)

Голяма престъпна група от остров Бали изпрати директна заплаха към всички българи, като публикува клип със заканите си в Инстаграм. От видеото на индонезийските гангстери става ясно, че те "идват" конкретно за главите на българите Николай и Стоян.

По информация на NBOX.BG става дума за българските "картаджии" живеещи на остров Бали, Стоян Пейчев и партньора му Николай.

Преди около година наши медии писаха, че индонезийската полиция издирва известния роден гангстер Кирчо Руския заедно с неговите партньори Стоян и Андрей Пейчеви, които държали цяла армия от бандити в Бали. Те се опитвали да наложат контрол над бизнеса с клонирани карти и рекет на райския острова.

След неуспешните им опити да овладеят пазара обаче, родните бандити наели гвардия черногорци, босненци и хървати, чието основно занимание били поръчковите нападения и убийства в полза на ганстерите от "Младост".

Няколко месеца по-късно въпросните килъри нападнаха и български бизнесмен, който пребиваваше в Бали, но за тяхна изненада родните бандити получили яростна съпротива от нашенеца.

Пак по информация на NBOX.BG именно заради това разследването на индонезийските власти Кирчо Руския се прибрал обратно в България, но Стоян Пейчев не се отказал от престъпния си бизнес в Бали. Този факт довел до повишаване на напрежението сред престъпния контингент на острова, като преди седмица ганстерите от клипа публикуван в Инстаграм, отвлекли човек от бандата на Стоян Пейчев.

Според нашите източници българинът е в неизвестност от близо 7 дни, а за живота му е поискан солиден откуп в долари. Стоян Пейчев обаче отказал да плати парите, като към този момемнт съдбата на отвлечения ни сънародник е неясна.

NBOX.BG


Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар