Неделя, 08 Декември 2019

ndt banner2

Неделя, 08 Декември 2019
Тръмп обиди и Хайди Клум

Тръмп обиди и Хайди Клум

Милиардерът искал принцеса Даяна за „трофей“

Милиардерът Доналд Тръмп продължава с обидните си изказвания към жените, за което е остро критикуван в цял свят. Кандидатът на републиканците за номинация в надпреварата за Белия дом се подигра публично с 42-годишната Хайди Клум, като я коментира в интервю за „Ню Йорк Таймс", в което намеква, че красавицата вече не може да бъде смятана за топ модел: "Хайди Клум… Тъжно, вече не е в десетката".

Неотдавна Тръмп се подигра с водещата на дебатите по Fox News Мегин Кели, която го атакува с неудобни въпроси. "Причина за агресията й към мен са особеностите във физиологията й", заяви след дебатите той, намеквайки, че 44-годишната Кели е в менопауза.

Малко по-рано пък стана ясно, че милионерътискал принцеса Даяна за "съпруга трофей" - според италианският в. „Кориере дела сера", който се позовава на разкрития на британската журналистка Селина Скот - близка на принцеса Даяна.

Според Скот, с която и милионерът се е познавал, той е преследвал Даяна, а когато научил за проблемите в брака й с принц Чарлз, предприел истинска офанзива спрямо нея: изпращал й непрекъснато огромни букети от орхидеи и рози на стойност стотици лири всеки. Те били придружавани от бележки, в които описвал възхищението си към принцесата.

Със сигурност Тръмп е възприемал Даяна като евентуална "съпруга трофей", твърди журналистката.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар