Събота, 14 Декември 2019

ndt banner2

Събота, 14 Декември 2019
В Италия е обявена национална стачка на обществения транспорт

В Италия е обявена национална стачка на обществения транспорт

Обслужващите магистралите служители също ще скръстят ръце и за автомобилистите се очаква да има проблеми със заплащането

За днес в Италия е обявена национална стачка на обществения транспорт, без въздушния. Стачкуващите ще се съберат и на протест в петък, 26 юли, предава БНР.

Под лозунга „Да възстановим движението в страната“ морският транспорт и такситата протестират 24 часа, градският транспорт - 4 часа, като за всеки град стачката е в различни часови пояси, а влаковете няма да се движат от 9.00 до 17.00 часа местно време.

Обслужващите магистралите служители също ще скръстят ръце и за автомобилистите се очаква да има проблеми със заплащането.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Профсъюзите отказаха на транспортния министър Данило Тонинели да отменят стачката, защото според тях няма условия това да стане или да бъде насрочена за друга дата.

Те уточняват, че недоволството е насочено срещу политиката на правителството относно състоянието на транспортните услуги и инфраструктурата, срещу нелоялната конкуренция и дъмпинга на договорните взаимоотношения, като настояват на правото да се стачкува.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner