Вторник, 15 Октомври 2019
Вторник, 15 Октомври 2019
Бърни Сандърс влезе в болница, прекрати президентската кампания

Бърни Сандърс влезе в болница, прекрати президентската кампания

Сенатор Бърни Сандърс прекрати президентската кампания на демократите, след като влезе в болница заради запушена артерия, се казва в официално съобщение на неговия екип.

"По време на събитие, свързано а кампанията вчера вечерта, сенатор Сандърс изпита дискомфорт в гърдите. След медицинска оценка и тестове беше установено, че има запушване на артерия и му бяха поставени успешно два стента", заяви в изявление старши съветникът на Сандърс Джеф Уивър.

"Сенатор Сандърс разговаря и е в добро настроение. Той ще си почива през следващите няколко дни", добави той. „Отменяме неговите събития и изяви до по-нататъшно известие и ще продължим да предоставяме актуална информация“, цитира АФП.

Източник: БГНЕС

Свързани статии (по етикет)

  • Президентът Радев: БАН е нашият национален капитал

    "Нашите предци създадоха Българско книжовно дружество, водени от своята благородна кауза да създадат едно съсредоточие на българската интелектуална сила, което да изведе народа ни по пътя на напред". 

  • Румен Радев е поканил президента Пендаровски да посети България

    "Хората от България и от Република Северна Македония споделят общ културен код, история и език повече от 1300 години. Точно затова политиците и от двете страни имат общата отговорност да търсят подходи, които ни сближават, а не поводи, които да ни разделят", заяви в Смолян президентът Румен Радев.

  • Робърт де Ниро захапа сериозно Тръмп

    Холивудската звезда и любимец на всички поколения Робърт де Ниро никога не е криел, че не е фен на американския президент Доналд Тръмп, напротив даже, но сега потвърди тази неприязън в интервю за CNN.

Оставете коментар