Четвъртък, 18 Април 2019
Четвъртък, 18 Април 2019
Моника Белучи умопомрачителна и на 54!

Моника Белучи умопомрачителна и на 54!

Една от най-красивите и женствени актриси – идол на няколко поколения, днес навършва 54

Преди 3 години Моника Белучи отказа да приеме титлата „момичето на Бонд“ като партньор на Даниел Крейг в „Спектър“. Тогава тя гордо заяви: „Аз съм неговата дама”.

Именно излъчването й на дама, съчетала по невероятен начин сексапил и достойнство, прави Моника Белучи една от най-харесваните жени за киното и обективите на модните фотографи.

Майка на две дъщери, покорила отдавна и завинаги големия екран, тя сякаш няма съприкосновение с годините. При това без да е почитателка на пластичната хирургия и силния грим. Това, на което основно залага Моника, е естествената красота. Тя не е от онези красавици, които се поддържат с изкуствени форми и фотошоп. Всичко при нея е подарено от природата.

Тази съвършена жена ни доказва с всяко свое появяване пред камера или фотообектив, че и на 54 години красотата е възможна. Макар да е казвала в интервюта, че не красотата е тази, която я кара да се чувства прекрасно и комфортно.

Резултат с изображение за Моника Белучи долче и габана

Родената в Чита ди Кастело, Умбрия, актриса, започва кариерата си на модел едва 13-годишна, а през 1988 година, на 24 години, тя се мести в световния център на модата Милано, където подписва с агенция Elite. Оттам кариерата ѝ изхвърча рязко нагоре и тя се превръща в световноизвестен модел в Европа и САЩ.

Била е на корицата на множество списания, в класации за най-горещите жени на планетата, а през 2002 година Ask Men я обявява за най-желаната жена. През 2004 година позира бременна и гола за италианското издание на списание Vainity Fair в израз на своя протест срещу закон в страната, който отказва лечение на репродуктивни проблеми за двойки от еднакъв пол, както и за самотни жени, които искат да имат дете.

Белучи е известна и с актьорската си кариера – започнала в началото на 90-те години с малки роли в La Riffa и Bram Stoker's Dracula. През 1996 година получава номинация за Сезар за най-добра женска поддържаща роля за филма Lisa in The Apartment, което бетонира актьорската ѝ кариера. Следват култовите филми Malena, Brotherhood of the Wolf, "Under Suspicion" and Irréversible, както и много други.

Свързано изображение

Италианската дива обаче не спира с иницативите и дейностите си и наскоро обяви, че вече е и посланик на новата серия продукти срещу бръчки на Nivea, в която вдъхновява жените да се преоткриват всекидневно и да се грижат за себе си с ефективни продукти, които следват естествените биологични процеси на кожата.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар