Най-добрите приложения, които всяка жена трябва да има на телефона си

Най-добрите приложения, които всяка жена трябва да има на телефона си

Смартфоните и таблетите отдавна са продължение на ръката ни. И на тях вече разчитаме за всичко. Новият епизод на One Minute Tech във vbox7 представя три приложения, които са специално за нежния пол.

MyPill

Противозачатъчните хапчета често водят до емоционални промени. Макар и да сте запомнили кога трябва да ги вземате, има шанс да забравите и именно затова идва на помощ приложението myPill. Както вече може би сте се досетили - то ви напомня кога трябва да си вземете хапчето.

Hormone Horoscope

Хормоните също често карат жените да преминават през различни емоционални състояния, особено преди и по време на менструация. Това приложение ще ви каже през какви настроения може да минете през този тежък период. Така ще знаете, че например през ден 23 може би ще копнеете да си купите нещо, което не ви трябва или не можете да си позволите. През ден 28 вероятно ще ви се плаче и ще искате да си хапнете шоколад и т.н.

Skin Matters

Това приложение е проектирано от козметичката Джоан Евънс и ви казва с кои съставки на козметични продукти да внимавате, кои да избягвате и защо. Приложението изчислява правилните продукти спрямо възрастта и типа на кожата ви.

Оставете коментар